Oldal kiválasztása

Bemutatkozás

A Kékesi Sportegyesület 2019 novembere óta segíti és szervezi az ország legmagasabb pontján a különféle szabadidős tevékenységeket. A Mátra vadregényes hegyoldalai és völgyei számos csodás túraútvonalat rejtenek. Ezeket akár egyénileg, akár csoportosan, az Egyesület képzett munkatársai által vezetett különféle tematikus túrákon is végig járhatják az érdeklődők. A gyalogos túrák mellett kerékpáros túrákra, csapatépítő túraprogramokra, vagy akár rendhagyó természetismeret-órával egybekötött osztálykirándulásokra is lehetőség nyílik.

Kékestetőn természetesen a téli sportok szerelmesei is hódolhatnak szenvedélyüknek. A kékestetői sícentrum pályái egyaránt nyitva állnak a felnőttek és a gyerekek előtt, akár snowboardozásról, akár síelésről van szó. Aki most kezd ismerkedni ezekkel a sportokkal, azoknak a kékestetői síiskola munkatársai nyújtanak színvonalas snowboard- és síoktatást. A Kékestetőn található kölcsönzőben a síeléshez, snowboardozáshoz szükséges felszerelések és eszközök teljes skálája rendelkezésre áll.

Kékesen a háborítatlan természet ölelésében, a csodálatos levegő és a lenyűgöző panoráma olyan élményt jelent, ami egyre ritkábbnak és különlegesebbnek számít – nem csak Magyarországon. A Kékesi Sportegyesület továbbra is azon dolgozik, hogy minél több kikapcsolódni vágyó érdeklődőnek tegye elérhetővé a Mátra és a Kékestető szépségeit, és az itt végzett mozgás semmi máshoz nem hasonlítható élményét. 

Elnök: Dr. Bene Csaba

Dokumentumok: